Blauwe kast siert woonkamer

Klantreferentie | Fam. Panholzer in Zaandam

Speelse kast met veel bergruimte

De familie Panholzer wilde graag een grote en speelse blauwe kast in hun woonkamer, met veel bergruimte. Hierin konden ze de nodige spullen kwijt uit het zicht en er mochten ook wat leuke items tentoongesteld worden. Daarnaast was een blauwe vitrinekast gewenst voor het tonen van een aantal collector’s items.

 

Grote blauwe kast

De grote blauwe kast bestaat uit zeven even brede vakken. De vakken uiterst links en rechts zijn afgesloten met één grote draaideur. Achter deze blauwe deuren bevinden zich twee vaste en zes in hoogte verstelbare legplanken. De vakken links en rechts van de buitenste vakken zijn op dezelfde manier ingedeeld en worden afgesloten door een lage blauwe draaideur onderin en bovenin. Daartussen is een open gedeelte met een verstelbare legplank. Doordat de kast zelf wit is geeft dit een speels effect tussen de blauwe deuren.

De vakken hiernaast zijn identiek ingericht aan de voorgaande. Echter, hebben ze alleen een draaideur onderin. Het kastgedeelte bovenin blijft open, bestemd voor onder meer de platenspeler. Het middelste vak kreeg onderin vier lades. Boven de lades is één hoge draaideur geplaatst.

Het interieur en de buitenkant van de kast zijn uitgevoerd in 19 mm Noteborn wit (A013) en is voorzien van witte achterwanden. De totale diepte van de kast bedraagt 40 cm. De ladefronten en deuren zijn uitgevoerd in 19 mm Noteborn kosmisch blauw (ZU504) met een lage aluminium D-greep. Alle deuren en lades zijn uitgevoerd met het softclose-systeem.

 

Blauwe vitrinekast

Bij binnenkomst van de woonkamer is links tegen de wand een blauwe vitrinekast geplaatst. Deze kast wordt onderaan afgesloten met twee draaideuren. Hierachter zijn twee in hoogte verstelbare legplanken te vinden. Bovenop dit kastdeel kun je een ondieper kastdeel vinden, waardoor erachter ruimte ontstaat voor het verwerken van schakelmateriaal.

Onderin is het ondiepere kastdeel voorzien van een open gedeelte met een in hoogte verstelbare legplank. Boven dit open vak bevindt zich het vitrinegedeelte dat wordt afgesloten met twee glazen draaideuren. De vitrine is uitgevoerd met 3 in hoogte verstelbare glazen legplanken.

Het interieur en de buitenkant van de kast is uitgevoerd in 19 mm Noteborn wit (A013) en is voorzien van witte achterwanden. De totale diepte van de kast bedraagt 40 cm. Het onderste kastdeel heeft dezelfde diepte. De deuren van het onderste deel zijn uitgevoerd in 19 mm Noteborn kosmisch blauw (ZU504) met een lage aluminium D-greep, het softclose-systeem en een zogenaamde slaglijst die de ruimte tussen de deuren opvult. De glasdeuren zijn eveneens uitgevoerd met een lage aluminium D-greep.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie de verschillende maatwerkkasten die wij kunnen leveren:

Meer klanten

Zie meer praktijkvoorbeelden van klanten waar wij maatwerkinterieur hebben geplaatst:

Noteborn

Wij werken uitsluitend met materialen en onderdelen van hoge kwaliteit, zodat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe interieur. Deze kasten in Zaandam zijn gemaakt van het Noteborn-kastensysteem.