Dubbele kast onder schuin dak

Klantreferentie | Fam. Barrientos in Velsen-Noord

Dubbele kast onder schuin met werkplek

We bouwden een dubbele kast onder schuin met daartussenin een werkplek bij de familie Barrientos in Velsen-Noord. Dit deden we nadat de familie overvallen werd door een pittige lekkage, waarbij het hele huis gestript en opnieuw afgewerkt moest worden.

 

Linkerzijde dubbele kast

Aan de linkerzijde van de kamer is tegen het schuine dakvlak een kast geplaatst die bestaat uit twee vakken. Het rechtervak is onderin voorzien van een hangstang, bestemd voor kortere hangkleding. Hierboven bevinden zich twee legplanken, waarvan de onderste in hoogte verstelbaar is. Het vak wordt afgesloten met een draaideur. Links van dit vak zijn twee brede, vaste legplanken bevestigd. Geheel links wordt dit vak afgesloten met een vast paneel, waarachter de planken doorlopen. Rechts wordt dit vak afgesloten met een draaideur.

 

Rechterzijde dubbele kast

Aan de rechterzijde van de dubbele kast kwam een vast paneel tussen de balken van het schuine dakvlak. Onder dit passtuk is een kast geplaatst die bestaat uit twee vakken. Het linker vak is onderin voorzien van een hangstang, bestemd voor kortere hangkleding. Hierboven bevindt zich een vaste legplank. Het vak wordt afgesloten met een draaideur. Rechts van dit vak zijn twee brede, vaste legplanken bevestigd. Geheel rechts wordt dit vak afgesloten met een vast paneel, waarachter de planken doorlopen. Links wordt dit vak afgesloten met een draaideur.

 

Bureau ertussen

Tussen beide kasten in is een bureau geplaatst. Aan de rechterzijde steunt het bureaublad op een kast met 3 lades. Aan de linkerzijde steunt het blad op een kast die is uitgevoerd met een in hoogte verstelbare legplank. De linkerkast wordt afgesloten met een draaideur.

 

Uitvoering dubbele kast

De dubbele kast onder schuin kreeg een totale diepte van 84 centimeter. De interieurdiepte is 82 centimeter en de kast is zonder achterwanden uitgevoerd. De kasten die direct aan het bureau grenzen hebben een interieurdiepte van 56 centimeter. Op deze manier is er achter deze kasten voldoende ruimte voor het wegwerken van kabels en snoeren.

De lades en deuren zijn uitgevoerd met een 12 centimeter aluminium greep. De gehele kast is uitgevoerd in 19 millimeter IP20 wit.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie de verschillende maatwerkkasten die wij kunnen leveren:

Meer klanten

Zie meer praktijkvoorbeelden van klanten waar wij maatwerkinterieur hebben geplaatst:

IP20

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen van hoge kwaliteit, zodat u jarenlang plezier heeft van uw interieur. Deze kasten in Velsen-Noord zijn gemaakt van het IP20-kastensysteem.