Open kast in werkkamer

Klantreferentie | Dhr. Prins in Purmerend

Open kast in werkkamer

De heer Prins wilde een lange open kast in zijn werkkamer. Hij was nog niet zo lang geleden verhuisd naar Purmerend. Het was de hoogste tijd om de ruime werkkamer efficiënt en toch speels in te richten.

 

Open kast met wisselende dieptes

Tegen de lange wand is een open kast geplaatst, bestaande uit tien vakken met wisselende dieptes. De dieptes van de kast variëren van 45 centimeter tot 25 centimeter. De 25 centimeter diepe vakken kwamen ter hoogte van het bestaande bureau, waardoor de doorloop zo optimaal mogelijk blijft.

In de open kast werd een bureaublad met een dikte van 38 millimeter geïntegreerd. Het blad plaatsten wij vijf centimeter van de muur af, zodat er voldoende ruimte is om snoeren en stekkers achter het blad te geleiden. Boven het werkblad kwam een legplank waarop schilderijen of snuisterijen kunnen worden geplaatst.

In het vak links van het bureaublad zijn onderin drie lades te vinden, voorzien van het soft-close systeem. De ladefronten zijn voorzien van een lage aluminium D-greep.

De open kast in de werkkamer is uitgevoerd in 19 millimeter Noteborn wit (A013) en voorzien van achterwanden.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie de verschillende maatwerkkasten die wij kunnen leveren:

Meer klanten

Zie meer praktijkvoorbeelden van klanten waar wij maatwerkinterieur hebben geplaatst:

Noteborn

Wij werken uitsluitend met materialen en onderdelen van hoge kwaliteit, zodat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe interieur. Deze kasten in Purmerend zijn gemaakt van het Noteborn-kastensysteem.