Veel kastruimte in appartement

Klantreferentie | Fam. Elferink in Heemstede

Veel kastruimte in alle vertrekken

De familie Elferink was op zoek naar veel kastruimte in hun nieuwe appartement. Er was met name veel ruimte nodig voor kleding, servies, boeken en fotoalbums. Tijdens de verbouwing van het appartement hebben we al zoveel mogelijk de maten opgenomen. In overleg met de aannemer hebben we de overige maten bepaald. Toen de aannemer ver genoeg was met de werkzaamheden hebben wij vrijwel alle kasten in het appartement mogen leveren. Hierdoor ontstond enorm veel kastruimte voor alle te verhuizen spullen.

 

Dressoir in nis

In een nis in de woonkamer kwam een dressoir met de nodige kastruimte. Dit dressoir bestaat uit drie vakken. Ieder vak is voorzien van een in hoogte verstelbare legplank en wordt afgesloten met twee deuren. Het dressoir wordt omsloten door 38 mm panelen en is in totaal 45 cm diep. De deuren zijn voorzien van het soft-close systeem en kregen een aluminium knopgreep.

 

Boekenkast in nis

In de andere nis in de woonkamer is een boekenkast geplaatst. De boekenkast bestaat uit 5 gelijke vakken en biedt een zee aan kastruimte voor boeken, fotoalbums of andere spullen. Het interieur is uitgevoerd in 19 millimeter Noteborn wit. De kasten worden omsloten door 38 millimeter dikke panelen. De twee vakken links en twee vakken rechts worden onderin afgesloten door deuren. Deze deuren bevatten het soft-close systeem en zijn uitgevoerd met een aluminium knopgreep. Hier kunnen spullen opgeborgen worden die je uit het zicht wilt houden. Het middelste vak is een open vak, net als de bovenkant van de kast. Alle vakken zijn uitgevoerd met in hoogte verstelbare legplanken.

 

Wandkast met radiatorombouw

Links en rechts van de radiator zijn kasten geplaatst, voorzien van lades. Links betreft het een enkel vak met lades. Aan de rechterzijde betreft het twee vakken met lades. Lades zijn ideaal voor het opbergen van spullen die je regelmatig gebruikt. Doordat je de lade naar je toehaalt heb je goed zicht op de spullen en kun je ze makkelijk pakken. De lades zijn geplaatst in een 19 mm interieur en omsloten door 38 mm panelen, met een totale diepte van 45 cm. De lades zijn voorzien van het soft-close systeem en uitgevoerd met een aluminium knopgreep.

Ter hoogte van de radiator is een ombouw geplaatst. Tussen de ladekasten in is een 38 millimeter dik paneel geplaatst. Hieronder zijn twee uitneembare schotten geplaatst. De schotten bestaan uit een frame, waarbij de openingen opgevuld zijn met een geperforeerde aluminium plaat.

Bovenop de ladekasten kwamen draaideurkasten met eenzelfde breedte als de ladekasten. Deze zijn in totaal 35 cm diep. Ieder vak wordt afgesloten met 2 draaideuren, welke zijn voorzien van het soft-close systeem en uitgevoerd met een aluminium knopgreep. Achter de deuren zijn de nodige in hoogte verstelbare legplanken te vinden. De kasten zijn rondom omsloten met 38 mm panelen. De gehele kast is uitgevoerd in 19 mm Noteborn wit (A013).

 

Schuifdeurkast met spotjes

Op de slaapkamer is een driedeurs-schuifdeurkast geplaatst, met 3 gelijke vakken. Ieder vak heeft onderin een drietal lades. Dit is ideaal voor het opbergen van sokken of ondergoed. Het linker- en rechtervak zijn uitgevoerd met een kort hanggedeelte boven de lades. Het middenvak is voorzien van een langer hanggedeelte boven de lades. De kast is verder voorzien van de nodige in hoogte verstelbare legplanken. De schuifdeurkast biedt enorm veel kastruimte voor het opbergen van alle kleding.

De linker- en rechterschuifdeur zijn uitgevoerd met een Noteborn wit paneel (A013). De middelste schuifdeur is uitgevoerd met een spiegel brons (K036). De deuren zijn omlijst met een aluminium profiel. Boven de schuifdeuren kwam een paneel geplaatst dat voorbij de kast steekt met hierin drie spots. Hierdoor ontstaat goed zicht op de inhoud van de kast. De spots zijn te bedienen met een schakelaar die aan de buitenkant van de kast is geplaatst.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie de verschillende maatwerkkasten die wij kunnen leveren:

Meer klanten

Zie meer praktijkvoorbeelden van klanten waar wij maatwerkinterieur hebben geplaatst:

Noteborn

Wij werken uitsluitend met materialen en onderdelen van hoge kwaliteit, zodat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe interieur. Deze kasten in Heemstede zijn gemaakt van het Noteborn-kastensysteem.