Compacte hoekkast voor slaapkamer

Klantreferentie | Mevr. Soons in Haarlem

Hoekkast met veel bergruimte

Mevrouw Soons wilde in haar nieuwbouwappartement in Haarlem een compacte kledingkast in haar slaapkamer. Wij ontwierpen een compacte en toch complete hoekkast van vloer tot plafond.

 

Garderobekast de hoek om

Bij binnenkomst van de slaapkamer hebben wij links een garderobekast in de hoek geplaatst. Direct naast de deur kwam een vak met onderin een hangstang voor langere hangkleding. Hierboven zijn twee in hoogte verstelbare legplanken te vinden. Het vak wordt afgesloten met twee draaideuren, waarbij de linkerdeur is voorzien van een slaglijst. Hiermee wordt de ruimte tussen de twee deuren van de hoekkast afgesloten.

Aan de rechterzijde van dit vak is een element geplaatst dat de hoek om gaat. Dit vak is voorzien van twee hangstangen boven elkaar, bestemd voor kortere hangkleding. Boven de bovenste hangstang is een in hoogte verstelbare legplank te vinden. Het hoekelement wordt afgesloten met twee draaideuren. De linkerdeur is niet voorzien van een greep, zodat de andere deur er voorbij kan zwaaien. Beide deuren van de hoekkast zijn voorzien van 155 graden scharnieren, waardoor de deuren verder open kunnen en het vak gemakkelijk bereikbaar is.

Rechts van het hoekelement kwamen tegen de lange wand twee even brede vakken. Beide vakken zijn onderin voorzien van vier lades. Boven de lades van het linkervak bevindt zich een hangstang, bestemd voor korte hangkleding. Daarboven kwamen twee in hoogte verstelbare legplanken. Boven de lades van het rechtervak zijn vijf in hoogte verstelbare legplanken te vinden.

 

Uitvoering hoekkast

De gehele hoekkast is uitgevoerd in Noteborn wit (A013) en voorzien van achterwanden. De deuren en lades zijn voorzien van het soft-close systeem, waarmee ze subtiel sluiten. De lades zijn uitgevoerd met een 10 cm grote randgreep. De deuren van de hoekkast zijn uitgevoerd met een 16 cm grote randgreep.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie de verschillende maatwerkkasten die wij kunnen leveren:

Meer klanten

Zie meer praktijkvoorbeelden van klanten waar wij maatwerkinterieur hebben geplaatst:

Noteborn

Wij werken uitsluitend met materialen en onderdelen van hoge kwaliteit, zodat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe interieur. Deze kasten in Haarlem zijn gemaakt van het Noteborn-kastensysteem.