Grote kastenwand slaapkamer

Klantreferentie | Fam. Smeets in Haarlem

Grote kastenwand keer twee

De familie Smeets uit Haarlem wilde graag meer opbergruimte op hun slaapkamer, waar ze hun kleding in kwijt kunnen. Hiervoor ontwierpen wij twee keer een kastenwand. De eerste kastenwand omvat een grote kledingkast en de andere kastenwand een iets kleinere kledingkast.

 

Kledingkast : 10 deuren 15 lades

Tegen de lange wand plaatsten we een grote kastenwand strak tussen vloer en plafond. De kast is uitgerust met vijf vakken van dezelfde breedte. Ieder vak kreeg helemaal onderin drie lades en daarboven twee deuren. Zo ontstond een kastenwand van maar liefst 10 deuren en 15 lades. Doordat ze allemaal even groot zijn, zorgt dit voor een rustige en strakke uitstraling. Zowel de lades als de deuren zijn uitgevoerd met het soft-close systeem.

Het middelste vak is uitgevoerd met verstelbare legplanken. De twee vakken links en twee vakken rechts bevatten alle vier een hanggedeelte. De kastdeuren zijn voorzien van 155 graden scharnieren. Hierdoor kunnen de deuren ver open en blijft de doorloop optimaal. De gehele kast is uitgevoerd in 19mm in de kleur wit (A013) van Noteborn.

 

Kastenwand met 6 deuren

In dezelfde slaapkamer ontwierpen we tegen de korte wand een kleinere draaideurkast. Ook deze kastenwand beslaat de volledige hoogte tussen vloer en plafond. De kledingkast bestaat uit drie gelijke vakken met dezelfde breedte.

Ieder vak is uitgerust met twee deuren die naar elkaar toedraaien. Hierdoor ontstaat opnieuw een strakke kastwand met zes deuren in totaal. Deze zijn allemaal voorzien van het soft-close systeem. Hierdoor sluiten de deuren altijd op subtiele wijze. Achter de deuren zijn de nodige legplanken te vinden. Deze zijn in hoogte verstelbaar, zodat ze ten alle tijde anders ingedeeld kunnen worden.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie de verschillende maatwerkkasten die wij kunnen leveren:

Meer klanten

Zie meer praktijkvoorbeelden van klanten waar wij maatwerkinterieur hebben geplaatst:

Noteborn

Wij werken uitsluitend met materialen en onderdelen van hoge kwaliteit, zodat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe interieur. Deze kasten in Haarlem zijn gemaakt van het Noteborn-kastensysteem.