Woonkamerkast biedt veel ruimte

Klantreferentie | Fam. Ruitenberg in Haarlem

Bergruimte voor gezinsuitbreiding

Vanwege gezinsuitbreiding ontstond bij de familie Ruitenberg behoefte aan bergruimte in de woonkamer. Daartoe ontwierpen wij een woonkamerkast waarbij de familie veel spullen uit het zicht kan opbergen. Daarnaast wilden ze in de hal graag een bergruimte voor grotere voorwerpen, zoals koffers.

 

Praktische woonkamerkast

De woonkamerkast maakten we uit drie vakken. De vakken links en rechts zijn even breed en het middelste vak is wat smaller. Alle drie de vakken zijn identiek ingericht. Onderin de woonkamerkast kwam een rij deuren. Achter de deuren zijn drie in hoogte verstelbare legplanken te vinden.

Boven de deuren kwamen een rij open vakken. Ieder vak is uitgevoerd met twee in hoogte verstelbare legplanken. Wij hebben de nodige snoeren naar het middelste vak geleid, zodat apparatuur op elkaar kan worden aangesloten.

Boven de open vakken wordt de woonkamer kast afgesloten met een rij deuren. Het linker- en rechtervak worden afgesloten met twee draaideuren, met daarachter twee in hoogte verstelbare legplanken. Het middelste vak bevat één draaideur, met hierachter twee in hoogte verstelbare legplanken. Boven de deuren is een 12 centimeter hoog passtuk geplaatst, zodat de deuren onder de beamer door draaien.

De woonkamerkast is uitgevoerd in 19 mm Noteborn wit (A013) en is voorzien van achterwanden. De draaideuren zijn voorzien van het soft-close systeem en uitgevoerd met een lage aluminium D-greep. Een slaglijst vult de ruimte tussen de deuren van de woonkamerkast op.

 

Nog meer bergruimte in de hal

In de hal is tussen het kozijn van het toilet en de muur richting de woonkamer een opbergruimte gecreëerd. Er is een plaat op maat gezaagd als plafond tussen het kozijn en de muur. Hier bovenop is een kozijn gemaakt waar twee draaideuren in draaien. De deuren zijn voorzien van een lage D-greep, het soft-close systeem en een slaglijst om de ruimte tussen de deuren op te vullen. Alle onderdelen zijn uitgevoerd in 19 mm Noteborn wit (A013).

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie de verschillende maatwerkkasten die wij kunnen leveren:

Meer klanten

Zie meer praktijkvoorbeelden van klanten waar wij maatwerkinterieur hebben geplaatst:

Noteborn

Wij werken uitsluitend met materialen en onderdelen van hoge kwaliteit, zodat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe interieur. Deze kasten in Zaandam zijn gemaakt van het Noteborn-kastensysteem.