Kinderkamer met inbouwkast

Klantreferentie | Fam. Olive in Haarlem

Inbouwkast voor de kinderkamer

De familie Olive in Haarlem wilde in de kinderkamer graag meer opbergruimte. Hiervoor bedachten wij een draaideurkast die de volledige lange wand beslaat. En die daarnaast geplaatst is tussen vloer en plafond om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Dit zorgt optisch voor het mooiste resultaat.

De kinderkamerkast bestaat uit vier vakken van dezelfde breedte. Ieder vak heeft twee lange deuren onder en twee kleinere deuren boven. De bovenste vakken in de kinderkamer kunnen daardoor benut worden voor niet-alledaagse spullen of kleding. Achter de lange deuren kunnen de kleding en het speelgoed voor dagelijks gebruik opgeborgen worden, zonder dat ze in het zicht staan.

 

Interieur van de kast

De twee linkervakken van de kinderkamerkast zijn onderin voorzien van een lang hanggedeelte. Hier kun je bijvoorbeeld jassen of jurken kwijt. Verder is dit gedeelte uitgerust met legplanken, die in hoogte verstelbaar zijn. Ideaal voor de kinderkamer, waar naast kleding ook andere spullen als speelgoed opgeborgen kan worden.

De twee rechtervakken zijn voorzien van een laag hanggedeelte onderin. Dit kan daarom gebruikt worden voor bijvoorbeeld broeken, overhemden en sweaters. De rest van de vakken is voorzien van in hoogte verstelbare legplanken. Hiermee kan de kast op ieder moment in je leven aangepast worden aan nieuwe wensen.

 

Ssssst… soft-close

Ieder vak van de kast in de kinderkamer wordt afgesloten met een twee deuren die naar elkaar toe draaien. Bovenin twee grote deuren en bovenaan twee kleinere draaideuren. Alle deuren zijn voorzien van soft-close scharnieren, waardoor ze bij het sluiten zachtjes dichtvallen. Dit zorgt voor een prettig alledaags gebruik.

De deuren hebben grepen van het model ‘kraanknop cottage’. Links en rechts van de kast is een smal passtuk geplaatst, waarmee de aanwezige radiatorbuizen en afvoer uit het zicht zijn verdwenen. De gehele kast is uitgevoerd in 19 mm Noteborn Wit (A013).

Meer informatie

Voor meer informatie over onze maatwerk-producten:

Meer klanten

Voor meer maatwerkkasten & -interieur in de praktijk:

Noteborn

Wij werken uitsluitend met materialen en onderdelen van hoge kwaliteit, zodat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe interieur. Deze kasten in Haarlem zijn gemaakt van het Noteborn-kastensysteem.