Compacte walk-in-closet

Klantreferentie | Fam. Mackute in Haarlem

Een kast in een kast

Een kast in een kast: dat was de uitdaging in de woning van de familie Mackute in Haarlem. Het werd een compacte walk-in-closet in een krappe ruimte naast de slaapkamer. Ondanks de beperkte ruimte is de walk-in-closet toch van alle gemakken voorzien, met voldoende ruimte voor alle kleding.

 

Compacte walk-in-closet met lades

Tegen de lange wand is een drievaks-kast gebouwd. Het meest linker en het middelste vak zijn even breed en gelijk ingericht: geheel onderin zijn drie lades te vinden, voorzien van het soft-close systeem en uitgevoerd met een ingelaten greep. Hierboven kwam een hangstang, bestemd voor langere hangkleding.

 

Korte en lange hangkleding

Het meest linkervak van de compacte walk-in-closet is voorzien van twee hangstangen, bestemd voor korte hangkleding. Haaks op dit vak is een ondiep kastelement gebouwd. Ook dit kastelement is voorzien van twee hangstangen, bestemd voor korte hangkleding. Doordat dit vak minder diep is steekt de hangkleding wat voorbij de kast. Boven de kast is nog een opbergruimte beschikbaar van circa 30 centimeter hoogte.

De gehele compacte walk-in-closet is uitgevoerd in Noteborn wit (A013) en alle vakken zijn voorzien van een achterwand.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie de verschillende maatwerkkasten die wij kunnen leveren:

Meer klanten

Zie meer praktijkvoorbeelden van klanten waar wij maatwerkinterieur hebben geplaatst:

Noteborn

Wij werken uitsluitend met materialen en onderdelen van hoge kwaliteit, zodat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe interieur. Deze kasten in Haarlem zijn gemaakt van het Noteborn-kastensysteem.