Afsluitbare inloopkast

Klantreferentie | Fam. Hill in Haarlem

Drie nieuwe kasten

De familie Hill had behoefte aan de nodige bergruimte in hun nieuwe woning te Haarlem. Hiertoe plaatsten we een afsluitbare inloopkast op de slaapkamer van de ouders en een kledingkast onder schuindakvlak op één van de kinderkamers. Daarnaast kwam er op de overloop een garderobekast.

 

Afsluitbare inloopkast

In de ouderlijke slaapkamer kwam een afsluitbare inloopkast. Dit hebben we gerealiseerd door de kast af te sluiten met twee zwevende schuifdeuren, waarbij er geen rail op de vloer ligt. We kozen voor matrix-schuifdeuren van Noteborn die deels verdwijnen achter de panelen aan de zijkant. De deuren van de afsluitbare inloopkast bestaan uit witte panelen die zijn omsloten met een aluminium frame.

Achter de schuifdeuren zijn drie gelijke kasten te vinden. Op de onderste lijn zie je steeds twee lades, met daarboven een hanggedeelte. Het rechter vak biedt ruimte voor langere hangkleding. De rest van de kast is gevuld met in hoogte verstelbare legplanken.

Haaks op deze kasten staat nog een kastdeel, met eveneens op de onderste lijn twee lades. De rest van de afsluitbare inloopkast is gevuld met in hoogte verstelbare legplanken. Hier heeft de familie Hill ruimte voor het opbergen van hun schoenen.

Alle kasten en lades zijn uitgevoerd in 19mm Noteborn wit (A013). De lades en schuifdeuren zijn uitgevoerd met het soft-close systeem, waardoor het prettig sluit.

 

Kledingkast onder schuin dak

Voor de kinderkamer ontwierpen we een kast onder het schuine dakvlak van de dakkapel. De draaideurkast bestaat uit vier gelijke vakken. In het linkervak is een gedeelte voor hangkleding en zijn er onderin twee lades geplaatst. De twee middelste vakken zijn ook uitgevoerd met twee lades onderin. De rest van de kast is gevuld met verstelbare legplanken.

De kast is uitgevoerd in 19mm Noteborn wit (A013). De deuren en lades zijn uitgevoerd met het soft-close systeem.

 

Garderobekast overloop

Op de overloop is in de bergruimte een garderobekast met twee gelijke vakken geplaatst. In het rechtervak is een hanggedeelte voor langere kleding te vinden en in het linkervak twee lades die voorzien zijn van het soft-close systeem. De rest van de kast is voorzien van in hoogte verstelbare legplanken. De kast is 40 cm diep. Hierdoor steekt de kleding iets voorbij de kast, maar blijft er wel voldoende loopruimte over in de bergruimte. De kast is in 19mm Notborn wit (A013).

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie de verschillende maatwerkkasten die wij kunnen leveren:

Meer klanten

Zie meer praktijkvoorbeelden van klanten waar wij maatwerkinterieur hebben geplaatst:

Noteborn

Wij werken uitsluitend met materialen en onderdelen van hoge kwaliteit, zodat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe interieur. Deze kasten in Haarlem zijn gemaakt van het Noteborn-kastensysteem.