Hermontage biedt hulp bij nood

Klantreferentie | Fam. Van der Meij

Hermontage: een tweede ronde

De familie Van der Meij ontdekte na een vakantie bij thuiskomst dat er lekkage was geweest in hun huis in Hoofddorp. Helaas had deze lekkage onder meer de houten vloer op de begane grond beschadigd. Deze moest vervangen worden. In deze kamer stond een IP20-werkplek en bedkast die gelukkig onbeschadigd bleven, dus die kwamen in aanmerking voor hermontage.

 

Hulp bij nood

Omdat de vloer vervangen moest worden hebben wij de werkplekopstelling die daar al jaren dienst deed gedemonteerd. Ook de bedkast: een kast waar een bed uit geklapt kan worden, werd uit elkaar gehaald en opgeslagen in de garage.

Nadat de wanden waren hersteld en de nieuwe houten vloer was gelegd hebben wij de werkplek en bedkast in hoogte aangepast en weer terug geplaatst. Uiteraard is alles weer keurig afgesteld, waardoor de kast nog vele jaren mee kan.

Meer informatie

Bekijk de mogelijkheden van onze maatwerkkasten & -interieur:

Meer klanten

Wilt u bij andere klanten zien welk maatwerkinterieur wij hebben geleverd? Bekijk meer praktijkvoorbeelden:

IP20

Wij werken uitsluitend met materialen van hoogwaardige kwaliteit, zodat u jarenlang plezier heeft van uw maatwerkinterieur. Deze werkplek in Hoofddorp is gemaakt van het IP20-kastensysteem.