Slimme kledingkast onder schuin

Klantreferentie | Fam. Su in Amstelveen

Een slimme kledingkast

Na een volledige renovatie van hun appartement in Amstelveen hebben wij een drietal kasten mogen ontwerpen en plaatsen bij de familie Su. In verschillende fases hebben we gewerkt aan een bergkast, dressoir en een slimme kledingkast.

 

Slaapkamer met schuin dak

De slaapverdieping is voorzien van een grote en slimme kledingkast onder een schuin dak. Een groot deel van de kast open je met vouwdeuren. Ook zijn er enkele gewone deuren onder het schuine dak. Achter de deuren bevinden zich een een groot aantal legplanken en ruime hanggelegenheid.

 

Enorme opbergmogelijkheden

Voor het hanggedeelte hebben we het ‘IP20-dressglider systeem’ gebruikt. Hiermee verplaats je eenvoudig de hangende kleding om snel bij het achterliggende kastgedeelte te komen. In dit achterliggende gedeelte zijn niet alleen legplanken te vinden, maar ook lades in verschillende hoogtes. De verlichting in de kast gaat automatisch aan wanneer één van de deuren wordt geopend. Dit biedt goed zicht op de inhoud van de kledingkast. Een slimme kledingkast dus waarbij de ruimte optimaal benut wordt en er enorme opbergmogelijkheden ontstaan.

 

Veel praktische bergruimte

In de hal op de woonverdieping is een kast geplaatst waar je vele schoenen in kunt opbergen. Ook is er ruimte voor de stofzuiger en strijkplank. Om de hoek bevindt zich een diepere kast die dient als garderobe voor de jassen. Daarnaast is er nog voldoende ruimte voor opslag.

 

Fraai dressoir

Op een later moment is in de woonkamer een laag dressoir gekomen. Hierin kun je de televisie en audioapparatuur kwijt. Op het dressoir sluit naadloos een boekenkast aan die de hoek omgaat. Hierdoor ontstaat een speels interieur. Ook is er een verrijdbare trolley geleverd met ruimte voor opbergdozen van de klant.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie de verschillende maatwerkkasten die wij kunnen leveren:

Meer klanten

Zie meer praktijkvoorbeelden van klanten waar wij maatwerkinterieur hebben geplaatst:

IP20

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen van duurzame kwaliteit, zodat u jarenlang plezier heeft van uw interieur. Deze bergkast, dressoir en slimme kledingkast in Amstelveen zijn gemaakt van het IP20-kastensysteem.