Mooie inloopkast op maat

Klantreferentie | Fam. Pennings in Haarlem

Een zee aan bergruimte

In deze eengezinswoning uit de jaren dertig in Haarlem hebben we compleet voorzien van bergruimte in diverse kasten. Naast een chique en mooie inloopkast op maat zijn er in elke slaapkamer schuifdeurkasten geplaatst. De entreehal heeft een garderobekast gekregen en ook de badkamer heeft een kleine draaideurkast voor de nodige spulletjes.

 

Mooie inloopkast op maat

In deze eengezinswoning in Haarlem hebben wij een hele kleine slaapkamer omgetoverd tot een zeer complete en mooie inloopkast/walk-in closet. Aan de rechterzijde is een dieper gedeelte gemaakt met ruime mogelijkheid voor hangende kleding. Daarnaast zijn er drie lades met softclose-geleiders aanwezig voor het praktisch en overzichtelijk opbergen van ondergoed en sokken.

 

Walk-in closet om van te dromen

Naast het raam zijn aan beide zijden van de mooie inloopkast ondiepe kasten gemaakt zodat het raam niet wordt geblokkeerd. Beide kastgedeelten zijn uitgevoerd met verstelbare legplanken om de schoenenverzameling in één oogopslag te overzien. De rechter ondiepe kast heeft tevens 3 lades. Aan de linkerzijde van de mooie inloopkast op maat zijn nog twee kastgedeelten geplaatst. Deze zijn 44 cm diep met hanggedeelten voor jurken en andere langere kleding. Hierboven zijn nog de nodige legplanken te vinden.

De radiatorbuizen worden uit het zicht ontnomen door toepassing van plinten aan de bovenzijde van de kast. De kast is uitgevoerd in IP20-wit met een volledige witte kantenband.

 

Schuifdeurkasten met 2 deuren

In de master bedroom hebben wij een tweedeurs-schuifdeurkast geplaatst met voldoende hanggedeelte voor overhemden, colberts en t-shirts. Daarnaast zijn er vier kleinere lades geplaatst voor sokken en ondergoed. Ook vind je er de nodige legplanken. De schuifdeuren zijn uitgevoerd met witte/melkglas panelen die worden omsloten door een aluminium profiel.  Links van de kast is een ondieper kastgedeelte met één draaideur. Door het ondiepere gedeelte blijft er voldoende ruimte over voor het gebruiken van de deur van de slaapkamer. Dit kastgedeelte is van onder tot boven gevuld met legplanken. De kast is uitgevoerd in IP20-wit met volledig witte kantenband.

In de naastgelegen kleinere slaapkamer staat dezelfde kast in spiegelbeeld. Hier zijn de geplaatste schuifdeuren uitgevoerd met een IP20-wit paneel, omsloten door hetzelfde aluminium profiel. In deze kast is een gedeelte gemaakt voor langere hang, zodat winterjassen, jurken en pakken vrij de ruimte hebben, zonder de grond te raken.

 

Schuifdeurkast met 3 deuren

Op de hierboven gelegen verdieping is op de logeerkamer een kast geplaatst met drie schuifdeuren. Ook hier zijn de schuifdeuren uitgevoerd in IP20-wit met aluminium profiel. Deze kast is volledige gevuld met verstelbare legplanken en een klein hanggedeelte voor bijvoorbeeld de winter- of zomerjassen.

 

Praktische kast met kapstok

In de beperkte ruimte die de hal biedt hebben wij een praktisch meubel geplaatst met ruimte om schoenen op te bergen. De gas- en elektrameter, evenals de groepenkast worden aan het zicht ontnomen. Dit geldt ook voor de radiator. Door zoveel mogelijk te werken met draaideuren ontstaat een rustig geheel met voldoende opbergmogelijkheden. Ook zijn er verschillende haken geplaatst voor de kapstok.

 

Draaideurkast voor de badkamer

Ook de badkamer is voorzien van een kleine draaideurkast. De kast is smal maar hoog en biedt daardoor voldoende opbergmogelijkheden. Zowel aan de onderkant als aan de bovenkant zijn er 2 draaideuren. Daartussen is een open gedeelte. Dit breekt het geheel en hier kunnen de favoriete handdoeken gelegd worden.

Meer informatie

Bekijk de mogelijkheden van onze maatwerkkasten & -interieur:

Meer klanten

Wilt u bij andere klanten zien welk maatwerkinterieur wij hebben geleverd? Bekijk meer praktijkvoorbeelden:

IP20

Wij werken uitsluitend met materialen van hoogwaardige kwaliteit, zodat u jarenlang plezier heeft van uw interieur. Alle kasten in deze woning in Haarlem zijn gemaakt van het IP20-kastensysteem.