Hoge boekenkast van 6 meter

Klantreferentie | Dhr. Kan in Amsterdam

6 Meter hoge boekenkast

In dit volledig verbouwde appartement van dhr. Kan in Amsterdam hebben wij een 6 meter hoge boekenkast mogen plaatsen. De boekenkast van enorme proporties loopt van de begane grond over in de entresol/tussenvloer. Hierdoor ontstaat een reusachtig effect, waarbij de kast deels een normale hoogte heeft van ruim 3 meter en deels een hoogte bereikt van maar liefst 6 meter.

 

Reusachtig effect

Het betreft een tweevaks-boekenkast van circa 6 meter hoog. De kast valt precies tussen vloer en plafond. De kast loopt door op de entresol of tussenvloer. Ook daar valt de hoge boekenkast tussen vloer en plafond. Op de entresol is een dieper gedeelte met afsluitbare draaideuren en een aantal hangmappen. Dit gedeelte is wat dieper dan de hier bovenop staande kast.

 

Robuust uiterlijk

De kast is uitgevoerd met zogenaamde pen-en-gatverbinding, waardoor de verbindingen minimaal zichtbaar zijn. De boekenkast is geplaatst met staanders en legplanken van 28 mm dik, waardoor het geheel een robuust uiterlijk heeft. De kast is uitgevoerd in IP20-wit met een volledig witte kantafwerking. Achter de deuren is een volledig uittrekbaar schap ten behoeve van de printer gemaakt.

 

Glazen loopbrug

De klant in Amsterdam laat zelf een glazen loopbrug aanbrengen die voor de kast loopt. Hierdoor kan je in het hoge gedeelte op veilige wijze boeken pakken.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze maatwerk-producten:

Meer klanten

Voor meer maatwerkkasten & -interieur in de praktijk:

IP20

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen van hoge kwaliteit, zodat u jarenlang plezier heeft van uw boekenkast. Deze hoge boekenkast in Amsterdam is gemaakt van het IP20-kastensysteem.

color
https://www.m-interieur.nl/wp-content/themes/maple/
https://www.m-interieur.nl/
#0c6079
style1
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/m-interieur.nl/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off