Hoekopstelling voor boekenkast

Klantreferentie | Fam. Schogt in Amsterdam

Boekenkast in hoekopstelling

De familie Schogt in Amsterdam beschikt over een grote verzameling boeken, maar een goede kast hiervoor ontbrak nog. Wij kozen daarom samen voor een praktische boekenkast in een hoekopstelling. Ondanks de geringe afmetingen, biedt het toch enorme opbergruimte voor alle boeken.

 

Overzichtelijke boekencollectie

Door de hoekopstelling bestaat de boekenkast uit twee delen. Het linker gedeelte bevat uit vier vakken van ieder 40 cm breed. Het rechter gedeelte heeft twee vakken, eveneens van 40 cm breed. De twee kastgedeeltes komen bij elkaar waar de muur in een knik de hoek omgaat. Uiteindelijk vormt de hoekopstelling een overzichtelijk geheel voor de hele boekencollectie.

 

Alle planken verstelbaar

Ieder vak van de boekenkast in hoekopstelling is uitgevoerd met acht in hoogte verstelbare legplanken. Erg handig voor de boeken die vaak zeer verschillende afmetingen hebben. De planken kunnen daarom eenvoudig versteld worden, nu en in de toekomst. De kast bevat daarnaast achterwanden voor een strakke uitstraling. De onderste verbindingsborden zijn voorzien van een fraai aluminium plintprofiel. Hierdoor komt de kast optisch nog meer tot zijn recht. Ondanks de geringe diepte van slechts 20 centimeter is deze kast diep genoeg voor de meeste boeken.

De kast is uitgevoerd in IP20-wit, met volledig wit kantenband.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie de verschillende maatwerkkasten die wij kunnen leveren:

Meer klanten

Zie meer praktijkvoorbeelden van klanten waar wij boekenkasten hebben geplaatst:

IP20

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen van duurzame kwaliteit, zodat u jarenlang plezier heeft van uw interieur. Deze boekenkast met hoekopstelling in Amsterdam is gemaakt van het IP20-kastensysteem.