Twee slaapkamerkasten

Klantreferentie | Mevr. De Jong in Amsterdam

Twee compacte slaapkamerkasten

Mevrouw de Jong is al enige tijd klant bij ons en het was de hoogste tijd voor een nieuw project: 2 slaapkamerkasten. Zij wilde graag twee kledingkasten in de niet al te ruime slaapkamer. Deze moesten in dezelfde stijl als de kasten in de rest van de woning. Het werden twee slaapkamerkasten: een ondiepe kast en een diepere kast.

 

Slaapkamerkast met 12 deuren

Deze kledingkast bestaat uit drie gelijke vakken met een breedte van 86 cm en een diepte van 47 cm. Elk vak wordt afgesloten met 2 deuren boven en 2 deuren onderin, zodat er een strakke kastwand ontstaat met 12 deuren. Ieder vak is onderin voorzien van een langer hanggedeelte. Hier kunnen bijvoorbeeld broeken opgehangen worden. Ieder hanggedeelte wordt afgesloten met twee draaideuren. Bovenin wordt de kast uitgevoerd met de nodige in hoogte verstelbare legplanken. Ook hier wordt ieder kastdeel afgesloten met twee draaideuren. De deuren zijn voorzien van een IP20 30 mm knop, die ook bij de kast in de woonkamer zijn gebruikt. De gehele slaapkamerkast is geleverd in IP20-wit structuur.

 

Diepere slaapkamerkast

Deze slaapkamerkast is links uitgevoerd met een vak van 58 cm breed en 59 cm diep. Onderin zijn de lades geplaatst die mevrouw De Jong nog had staan. Deze zijn voorzien van een nieuw ladefront, zodat ze passen bij het geheel van de nieuwe slaapkamerkast. Boven de lades kwam een lang hanggedeelte met een deur. Doordat deze kast dieper is dan de andere kast kunnen hier bredere kledingstukken, zoals colberts opgehangen worden. Daarboven kwam nog een vak, dat wordt afgesloten met een draaideur.

Rechts in de slaapkamerkast is een breder vak te vinden, met hierachter twee korte hanggedeeltes voor bijvoorbeeld overhemden of jasjes. Dit vak is afgesloten met twee draaideuren. Boven het hanggedeelte is nog een lager vak te vinden met een in hoogte verstelbare legplank. Dit vak wordt afgesloten met twee draaideuren.

De deuren zijn ook hier voorzien van een IP20 30 mm knop. De gehele opstelling is geleverd in IP20-wit structuur

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie de verschillende maatwerkkasten die wij kunnen leveren:

IP20

Wij werken uitsluitend met materialen en onderdelen van hoge kwaliteit, zodat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe interieur. Deze kasten in Amsterdam zijn gemaakt van het IP20-kastensysteem.