Muziekinstallatie in boekenkast

Klantreferentie | Mevr. Baal in Amsterdam

Twee boekenkasten

Mevrouw Baal wilde graag twee boekenkasten, een voor haar woonkamer en een voor haar werkkamer. In een van de boekenkasten moest een muziekinstallatie komen. De eerste kast werd in de woonkamer geplaatst voor haar collectie boeken. Een jaar later kregen wij de vraag voor een tweede boekenkast waarin ze haar muziekinstallatie ook kwijt kon.

 

Geïntegreerde muziekinstallatie

In de werkkamer van mevrouw Baal zijn wij gevraagd een boekenkast te realiseren, waarbij een muziekinstallatie geïntegreerd moest worden. Het is een kast tussen vloer en plafond geworden die bestaat uit drie even brede vakken. Ieder vak is uitgerust met één vaste legplank en acht in hoogte verstelbare legplanken, waardoor alle formaten boeken gemakkelijk op te bergen zijn. Deze kast heeft een wat meer diepte dan de kast in de woonkamer, waardoor zij boeken van een groter formaat kwijt kan.

Er is een stroompunt in de kast gemaakt en de draden van de boxen van de muziekinstallatie kunnen gemakkelijk door de kast worden gevoerd. De kast is uitgevoerd in 19 millimeter IP20-wit met een volledig witte kantenband en is voorzien van achterwanden.

 

Boekenkast van vloer tot sierlijst

Een goed jaar daarvoor maakten wij voor het eerst kennis met mevrouw Baal. Zij wilde graag een boekenkast van vloer tot de sierlijst aan het plafond. Op deze manier kon zij zoveel mogelijk boeken opbergen.

Wij hebben een boekenkast mogen leveren met een totale hoogte van maar liefst 307 centimeter. De kast bestaat uit drie even brede vakken. Ieder vak is uitgevoerd met één vaste legplank en elf in hoogte verstelbare legplanken. Hierdoor kunnen boeken van verschillende afmetingen met gemak worden opgeborgen.

Ook deze boekenkast is uitgevoerd in 19 millimeter IP20-wit met een volledig witte kantenband en is voorzien van achterwanden.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie de verschillende maatwerkkasten die wij kunnen leveren:

Meer klanten

Zie meer praktijkvoorbeelden van klanten waar wij maatwerkinterieur hebben geplaatst:

IP20

Wij werken uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit, zodat u jarenlang plezier heeft van uw kledingkast. Deze boekenkasten in Amsterdam zijn gemaakt van het IP20-kastensysteem.