Extra brede schuifdeuren

Klantreferentie | Fam. Stoelman in Aerdenhout

Schuifdeurkast voor logeerkamer

De familie Stoelman uit Aerdenhout wilde op de logeerkamer onder het schuine dakvlak een kast. Samen kozen we voor een kledingkast met extra brede schuifdeuren. Hierdoor konden we de lage ruimte onder het schuine dak praktisch benutten.

 

Extreem brede schuifdeuren

De drie schuifdeuren onder het schuine dakvlak zijn extreem breed uitgevoerd en sluiten daarmee drie brede vakken af. Ieder vak is voorzien van een kort hanggedeelte en enkele legborden. Deze planken zijn in hoogte verstelbaar. Hierdoor zal de kast onder het schuine dak ook in de toekomst blijven voldoen, indien de wensen van de familie uit Aerdenhout veranderen. Onderin het middenvak bevinden zich twee geheel uittrekbare laden. Deze sluiten soepel en zacht door het soft-close systeem.

 

Dwarsplanken achter vast paneel

Helemaal links van de brede schuifdeuren is een vast paneel geplaatst. Achter dit vaste paneel onder het schuin is een open legkast gesitueerd die haaks staat op de rest van de kast. Dit kastgedeelte is voorzien van enkele in hoogte verstelbare legplanken.

De brede schuifdeuren voor de kast zijn uitgevoerd met een aluminium frame en rail. De kast is uitgevoerd in IP20-wit met een volledig witte kantenband.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie de verschillende maatwerkkasten die wij kunnen leveren:

Meer klanten

Zie meer praktijkvoorbeelden van klanten waar wij maatwerkinterieur hebben geplaatst:

IP20

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen van duurzame kwaliteit, zodat u jarenlang plezier heeft van uw interieur. Deze kast met brede schuifdeuren onder een schuin dak in Aerdenhout is gemaakt van het IP20-kastensysteem.