Over M-interieur

Familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring

Familiebedrijf M-interieur

M-interieur is een echt familiebedrijf: opgericht door vader Martin Groenhof en sinds 2017 volledig in handen van zoon Jelger Groenhof. In zijn huidige vorm is M-interieur in 2002 opgericht door Martin. In de jaren die volgden stapte Jelger langzaam maar zeker in het bedrijf en in 2016 werden zij volwaardige zakenpartners. In 2017 is Martin Groenhof helaas na een kort ziekbed overleden. M-interieur wordt nu door Jelger voortgezet met dezelfde passie voor kwaliteit en maatwerkinterieurs. 

 

Over Martin & Jelger Groenhof

Geboren in 1950 in de Zaanstreek, begon Martin Groenhof in 1970 met een carrière in de jachtbouw. Later werd hij manager in de verkoop en productie van het IP20-kastensysteem in Nederland. In de jaren 90 had hij jarenlang zijn eigen bedrijf in maatwerkinterieurs. 

Jelger vond dezelfde passie in interieurinrichting. Als kleine jongen liep hij al in de rondte in het bedrijf van zijn vader. In 2002 rondde hij zijn opleiding aan het Hout- & Meubileringscollege in Rotterdam af. Direct daarna kwam hij in het bedrijf van vader te werken, waardoor er een familiebedrijf ontstond. Enkele jaren later volgde hij een deeltijd HBO-opleiding in Management, Economie en Recht. 

M-interieur in zijn huidige vorm is ontstaan in 2002. In 2016 werden Martin en Jelger volwaardige partners van M-interieur. Een jaar later is Martin na een kort ziekbed in 2017 overleden. Sinds die tijd is de dagelijkse leiding volledig in handen van Jelger Groenhof. Samen met zijn zakenpartners helpt hij klanten met hun interieurwensen in de regio Haarlem, Amsterdam, Zaandam en Noord-Holland. Maar ook daarbuiten is voor ons geen probleem. Wij kunnen klanten door heel Nederland helpen. Jelger woont samen met zijn vriendin en twee zoontjes in Haarlem.