Onze werkwijze

Van idee tot droominterieur

Onze werkwijze in 4 eenvoudige stappen

Het is ons doel om samen met u uw droominterieur en maatwerkkast te realiseren. Met onze werkwijze doen we dit in 4 eenvoudige stappen. Iedere stap nemen we op voorhand uitgebreid met u door, zodat u iedere keer weet waar u aan toe bent.

Stap 1

Uw wensen

Wij komen graag bij u langs om de wensen en mogelijkheden op elkaar af te stemmen. Ter plekke wordt een schetsontwerp gemaakt en tevens kunnen direct de maten worden opgenomen van de ruimte. 

Stap 2

Tekening & offerte

Nu de uitgangspunten helder zijn wordt er een duidelijke tekening gemaakt en een gedetailleerde offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. 

Stap 3

Uw bestelling

De kast wordt voor u besteld. Wij maken dan direct een afspraak om de kast bij u te kunnen monteren.

Stap 4

Montage

Uw perfecte kast is gereed en wordt door ons zelf of door ons geselecteerde monteurs geplaatst en is klaar voor gebruik!

Duurzame materialen

Wij werken uitsluitend met duurzame producten en onderdelen van hoogwaardige kwaliteit. Dit betekent dat de inrichtingen die wij leveren jarenlang meegaan, zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Hieronder vindt u een overzicht van de leveranciers waarmee wij samenwerken.

 

IP20

In de jaren zeventig introduceerde het IP20-meubelsysteem een nieuwe kijk op wonen. Doordat het systeem gebaseerd was op het 20 mm raster in breedte, hoogte en diepte, was het opeens mogelijk tegemoet te komen aan individuele woonwensen. 

De meubelstukken die IP20 maakt zijn kwalitatief hoogwaardig. Elk houten deel krijgt een degelijke kantafwerking en dat gebeurt ook aan de onzichtbare kanten. Hierdoor ontstaat een product dat bestand is tegen demontage en opnieuw monteren. Dat is ideaal als u groter of kleiner gaat wonen, want het IP20-meubelsysteem groeit of krimpt met u mee. Met andere woorden; u kunt het ombouwen of uitbreiden.

 

Noteborn

Noteborn is een internationale fabrikant op het gebied van maatwerkkasten. Noteborn biedt een kwalitatief hoogwaardig product en werkt met materialen met verschillende diktes (19, 22 en 38 millimeter) en verscheidene designs. Of het nu gaat om een inloopkast, schuifdeurkast, boekenkast of draaideurkast, Noteborn biedt een scala aan mogelijkheden.

 

Matcall 

Sinds 1988 levert, ontwikkelt en produceert Matcall verlichting voor thuis en op het werk. Of het nu gaat om een winkel, showroom, restaurant, hotel, kantoor of woning, in iedere ruimte geeft verlichting van Matcall de gewenste uitstraling. Door het leveren van maatwerk is de LED-verlichting zowel praktisch als sfeervol.