Onze werkwijze

Van idee tot droominterieur

Onze werkwijze in 4 eenvoudige stappen

Het is onze passie om samen met u uw droominterieur en maatwerkkast te realiseren. Met onze werkwijze doen we dit in 4 eenvoudige stappen. Iedere stap nemen we op voorhand uitgebreid met u door, zodat u iedere keer weet waar u aan toe bent.

Stap 1

Uw wensen

Wij komen graag bij u langs om de wensen en mogelijkheden op elkaar af te stemmen. Ter plekke wordt een schetsontwerp gemaakt en tevens kunnen direct de maten worden opgenomen van de ruimte.

Stap 2

Tekening & offerte

Nu de uitgangspunten helder zijn wordt er een duidelijke tekening gemaakt en een gedetailleerde offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Stap 3

Uw bestelling

De kast wordt voor u besteld. Wij maken dan direct een afspraak om de kast bij u te kunnen monteren.

Stap 4

Montage

Uw perfecte kast is gereed en wordt door ons zelf of door ons geselecteerde monteurs geplaatst en is klaar voor gebruik!

Duurzame materialen

Wij werken uitsluitend met duurzame producten en onderdelen van hoogwaardige kwaliteit. Dit betekent dat de inrichtingen die wij leveren jarenlang meegaan, zonder dat de kwaliteit achteruit gaat.

 

IP20-kastensysteem

Al jaren leveren wij kasten van het merk IP20 dat al 50 jaar bestaat. IP20 is afkomstig uit Duitsland en staat daarom synoniem voor Duitse degelijkheid.  Het kastensysteem kenmerkt zich door een tijdloos design en flexibiliteit. Flexibel, omdat bij het IP20-kastensysteem de planken altijd in hoogte verstelbaar zijn. Dus als u uw kast anders wilt indelen kunt u de vakken eenvoudig in hoogte verstellen.

Kenmerken:

Tijdloos & functioneel

Flexibel & makkelijk uit te breiden

In meerdere kleuren leverbaar

Wij kunnen uw IP20-kast in de toekomst altijd aanpassen. Gaat u verhuizen? Dan is afscheid nemen van de kasten niet noodzakelijk. Wij kunnen de kasten passend maken op uw nieuwe locatie. Wilt u uitbreiden? Ook dat is geen probleem. Wij zorgen ervoor dat de kasten ook in de toekomst aan uw wensen blijven voldoen. Zo verandert IP20 eenvoudig mee met veranderingen in uw leven.

 

Schuifdeuren – New IPD

De schuifdeuren van New IPD kunnen wij in elk formaat en elke kleur leveren. Dit betekent dat de schuifdeuren helemaal passen bij uw inrichting. Of u nu kiest voor een schuifdeur die wegvalt in het interieur of juist voor een echte blikvanger. U kunt kiezen voor een houten, glazen of spiegeldeur in diverse kleuren. Vervolgens kunt u kiezen voor een hoogglans of matte uitvoering.

De schuifdeuren worden omsloten door strakke aluminium profielen. Ook deze zijn in verscheidene kleuren verkrijgbaar. De schuifdeuren bewegen zich soepel voor de kast over een aluminium geleider op de grond. Wij werken al 15 jaar met de schuifdeuren New IPD vanwege de hoogwaardige kwaliteit en flexibiliteit.  Daarnaast sluiten de schuifdeuren naadloos aan op het IP20-kastensysteem.

 

Verlichting – Versteeg

Wij werken al jarenlang samen met Versteeg Lichtstudio. Dit familiebedrijf levert plafond-, tafel-, vloer- en wandlampen en verlichting voor in of voor de kast. Of u nu op zoek bent naar een designklassieker zoals de Tolomeolamp van Artemide, of juist één van de nieuwste ontwerpen, bij Versteeg bent u bij het juiste adres. Wij kunnen iedere lamp leveren die bij Versteeg Lichtstudio te koop is tegen concurrerende prijzen.

 

Meubelbeslag – Blum

Naast het meubelbeslag van IP20 zelf, maken wij ook gebruik van het hang- en sluitwerk van Blum. De producten van Blum staan voor Oerduitse degelijkheid, maar ook continue innovatie. Of het nu gaat om een zelfsluitende ladegeleider of een softclose-scharnier. Wij werken graag met de producten van Blum omdat het om goed werkend meubelbeslag gaat dat decennialang mee gaat.

color
https://www.m-interieur.nl/wp-content/themes/maple/
https://www.m-interieur.nl/
#0c6079
style1
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/m-interieur.nl/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off