M-interieur – Inbouwkasten op maat

Kasten & interieur op maat in regio Noord-Holland

Wij zijn M-interieur

Bevat uw woning lastige hoeken of ruimtes en wilt u graag meer kastruimte? Een standaard kast van de bouwmarkt voldoet dan veelal niet. Of houdt u gewoon van een strakke inrichting waarbij de kast een volledige wand beslaat? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij zijn Jelger en Martin Groenhof en hebben gezamenlijk 50 jaar ervaring met maatwerkinterieurs. Wij zijn gespecialiseerd in kasten op maat en zien in iedere ruimte mogelijkheden. Wij schrikken niet van een schuin dak, vreemde hoek of scheve muren. Voor ons is iedere ruimte opnieuw een nieuwe uitdaging. Wij helpen u graag als particuliere klant en zijn ook uw partner voor uw bedrijfsinrichting.

Inbouwkasten op maat

Wij werken met kastinrichtingen van het merk IP20 dat al 50 jaar bestaat. IP20 staat voor Duitse degelijkheid en kenmerkt zich door een tijdloos design en flexibiliteit. De kasten zijn altijd aan te passen, te verhuizen en uit te breiden. Hierdoor blijft de kast ook in de toekomst aan uw wensen voldoen. Bij het IP20-kastensysteem zijn de legborden altijd in hoogte verstelbaar. Verlichting in of voor de kast behoort tot de mogelijkheden.

Op onze website krijgt u slechts een indruk van de mogelijkheden die wij bieden, maar er is nog veel meer mogelijk. Het is ons doel om een kast op maat of inrichting voor u te verzorgen die naadloos aansluit op uw wensen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden tijdens een gesprek bij u thuis of op onze kantoren in Haarlem en Zaandam.

Hopelijk tot snel!

Jelger & Martin Groenhof

Onze producten

Schuifdeurkast

Schuifdeurkast

Op zoek naar een kast die past, met een strakke uitstraling? De schuifdeurkast biedt uitkomst.

Kast onder schuin

Kast onder schuin dak

Een schuin dak lastig? Verander de loze ruimte in een zee van bergruimte met een kast op maat.

Draaideurkast

Draaideurkast

Bewaar uw spullen in een kast met veel opbergruimte. Deuren ervoor en u ziet er niets meer van.

Inloopkast

Inloopkast

Een droom wordt werkelijkheid met uw eigen inloopkast. In één oogopslag al uw favoriete kleding.

Boekenkast

Boekenkast

Geef uw boekencollectie of andere mooie objecten een speciaal plekje in huis. Ze mogen gezien worden!

Werkkamer

Werkplek & praktijkruimte

Ook voor een werkplek of inrichting van zakelijke ruimte bent u bij ons aan het juiste adres.

Klantreferenties

Volg ons op Instagram

[fts_instagram instagram_id=26519875926 access_token=26519875926.da06fb6.e7aa6904ad554788bf79598961b09c77 pics_count=6 type=user profile_wrap=no super_gallery=yes columns=3 force_columns=no space_between_photos=1px icon_size=65px hide_date_likes_comments=no]